En hyldest til bogen


En hyldest til bogen

 

Tirsdag d. 8. maj var alle institutioner i den ”gamle Karup kommune” indbudt til at deltage i et arrangement med temaet: En hyldest til bogen. Billedskolen i Frederiks var primusmotor og havde leveret spændende rammer for arrangementet. Alle de deltagende hold havde hver fået en stor markedsparasol, som deres udstilling skulle være under. Fra Kølvrå skole deltog 6 hold.
 

0.kl.: Bogtog

1.kl.: Billeder af ”Himmelkoen” 

2.kl.: ”Vores bøger”

4.kl.: Lerbøger og bogdrage

3.kl.: Bogtræ

5.kl.: Bogfugle

”Festen” begyndte kl. 13, hvor folkebibliotekar Mette bød velkommen og gav ordet til tidligere borgmester Kjeld Merstrand. Han holdt en flot tale om bøgernes ”holdbarhed” sat overfor sms’er og mails og det dejlige kreative, som læseoplevelser jo er, når vi danner vores indre billeder.
 


Derefter var der kaffe, juice og kage sponsoreret af folkebiblioteket. Der var mødt mange mennesker frem trods det tidlige tidspunkt. Det var også godt at se alle de ”Kølvråfolk”, der støttede op om udstillingen! VAFT bussen var fyldt godt op J. Arrangementet sluttede med en auktion, hvor parasollerne blev solgt uden kunst fra 150 til 300 kr. Krista ville have haft en, men hun ville kun give 230 kr., det var bare for lidt, så hun måtte gå tomhændet hjem.