Kæledyr i 2. klasse
 
Kæledyrsemne 2.kl.
Vi har kæledyrsemne i 2.kl., vi læser om kæledyr og laver mange opgaver. Vi har også haft besøg af to hunde. De hed Ayla og Verdi, de var meget søde og frække. De kom på besøg, fordi vi skulle lære noget om, hvordan hunde opfører sig.
2. kl.

Dyrenes Beskyttelse.
Gitte Hæmmingsen fra Dyrenes Beskyttelse kom på besøg. Vi talte om hobbydyr og kæledyr. Vi talte om hvad de spiser og hvordan de skal passes. Vi rørte ved en tyretissemand, den lugtede grimt, vi lugtede også til tørrede griselunger, de lugtede også grimt, men det var godt hundeslik. Vi hørte om forskellige dyr, som f.eks. kanin, hund, marsvin og nogle andre dyr. Der var en film om heste, som vi ikke nåede at se, og det var meget træls, men det var meget sjovt at høre om dyr.
Benjamin, Martin og Mikkel.

Dyrskue.
Tirsdag den 2. juni holdt 2. og 3.kl. dyrskue, fordi vi har om kæledyr. Der var en masse dyr. Der var mus, hamster, kaniner, en skildpadde, marsvin, fugle, hunde, katte, en hest, ørkenrotter og en ilder . Man kunne få saftevand og kager i boden. Karina spiste 6 kager. Mikael havde en ilder med, Karen kom med fire hunde. Vi holdt en konkurrence, der var tre der vandt.
Sebastians hest vandt titlen: Charmetrold.
Mikaels ilder vandt titlen: Frækkert.
Cecilies ørkenrotter vandt titlen: Kælegris
Den gang de havde sagt, hvem der vandt, så skulle vi hjem.
Cecilie og Karina.