Sanseudstillingen "Nu med farver" på KunstCentret Silkeborg Bad
 
Cathrina skriver:
Kølvrå skole var henne på Silkeborg kunstmuseum. Først spiste vi mad, så skulle vi ind og kigge.
Der var et : BLÅT RUM, RØDT RUM og et GULT RUM.
Vi skulle smide vores jakker "ud", inden vi skulle ind i rummene.
Men det blå rum var lidt mærkeligt med alle de dukker, der var pakket ind med stof strimler.
 


Laura skriver:
Vi måtte pille og røre ved alle tingene. Man måtte det hele, der var dog en regel, man måtte ikke løbe.
Der var et blåt rum, der var der en masse syltede dukker. Der var også en kommode af en art. Deri lå der en masse mumificerede dukker. Der var også et køleskab, man kunne kravle ind i, og så kom man ind til et klaver. Hvis man skulle ud igen skulle man ud gennem et skab. Der var også et stort blåt bur, man måtte kravle ind i.
Der var også et rødt rum, der var der et sødt lille køkken med et bord og noget bestik. Der var også en vaskemaskine med et skelethoved i.
Der var to stuer og et soveværelse. I stuen og soveværelset måtte man hoppe i sengen og i sofaen.
 

Annika skriver:
Udstillingen var "skabt" til at sætte fantasien i gang. Altså via farver, ting og "hemmelige" gange. Hvert rum havde én grundfarve og én form.
Da vi kom ind på "Silkeborg Bad", stod der tre skraldespande og en kasse. Skraldespandene var til jakker og kassen var til tasker. Så kunne vi alle gå ind i "Nu med Farvers" univers.
Blå rum var lidt dræberagtigt på grund af, at der var mumier, syltede dukker og dukker i en fryser. I det blå rum var der også et stort bur, som man kunne forestille sig at han/hun havde haft børn fanget i. Man kunne også forestille sig, at han/hun var blevet gal til sidst på grund af, at han/hun mumificerede alt lige fra en symaskine til en motionscykel.
 
 

Sebastian skriver:
Jeg synes, at det var en sjov tur til Silkeborg Bad.
Udstillingen hed "Nu med farver", der var et rum, der var blåt. Der var også et rum der var rødt og et gult rum.
Det blå rum var trekantet. Det gule var cirkulært og det røde firkantet. De tre rum var unormale.

 


Pia skriver:
Vi måtte gerne lege med tingene. Der var mange spændende ting.
Der var også et rødt rum. Der var faktisk flere røde rum. Det var næsten som en lejlighed, fordi der var køkken og stue og soveværelse og et lager. Alt var rødt, selv pærerne i lamperne var røde.
Der var også et gult rum. Det var helt rundt. Man kunne kravle på alle fire igennem det gule rum. Der var et " kamera, der tog billeder af os, når vi kravlede igennem.
Det var sjovt at være på kunstmuseum, fordi vi måtte lege med tingene.
 


Mikkel skriver:
I det blå rum var der mange dukker i glas og i indbinding og mange køleskabe og et skab med et blåt klaver og en harpe og en fryser med brændte dukker og rummet var trekantet.
Det næste rum var rødt og firkantet. Og der var mange huslige ting og en vaskemaskine med et monster i og der var to skrivemaskiner og to senge og en spisestue og en sofa og en hjertelampe.
 

Sara skriver:
Inde i det røde rum var der en sofa og en seng man kunne hoppe i og meget mere.
Det gule rum kunne man kun kravle i gennem en tunnel.
Der var også et stempelrum et klipperum og et tegnerum. Lige inden man går ind i det gule rum, var der to senge og et tv.
Da vi gik ud, var der er vandtrappe. Vi så også Arnakkekilden og vandet var helt orange. Vi så også en fjer, det var nok verdens største fjer. Og inden bussen kom, måtte vi lege henne ved fjeren. Og så kom bussen.